Skip to content
Gezinshuis, Logeerhuis

Gezinshuis Hulshorst

Open plaats(en): Ja

Beschrijving

Wij geloven dat het gezin de motor is achter ontwikkeling van kinderen. Continuïteit en stabiliteit en passende uitdaging is belangrijk in de ontwikkeling van het kind.  Wij willen inleven, meeleven en vanuit het gezin veiligheid, ontplooiing en groei creëren.  Wij willen bijdragen aan de groei van het kind, zodat het kind zijn of haar plaats in de maatschappij kan innemen.

In ons gezinshuis bieden wij professionele zorg in ons eigen gezin. Kinderen draaien mee in ons gezin en in de structuur die wij hebben. Doordat we een klein gezinshuis zijn kunnen we individueel werken en maatwerk bieden voor ieder kind. Bij het plaatsen en tijdens de kennismakingsperiode is er extra aandacht voor de vraag of de kinderen bij elkaar passen.

Wij bieden de mogelijkheid om te logeren in ons gezinshuis. Dit betekend dat kinderen een heel weekend, van vrijdagmiddag tot zondagmiddag, meedraaien in ons gezin. Tijdens het weekend combineren we gezamenlijke en individuele activiteiten en is er voldoende individuele aandacht voor het kind. Tijdens het logeren heeft het kind een eigen slaapkamer. Op dit moment zijn er geen vrije plaatsen beschikbaar. Wij werken met een interesselijst, als er een plek vrij komt, krijgt u een bericht van ons.

Overtuiging

Christelijk

Contactgegevens

06-30884149
daniellenagel@kpnmail.nl

Adres

Klarenweg 55, Hulshorst, Nederland